Voed lichaam, brein & hart!

Wil jij definitief verlost zijn van chronische aandoeningen, hardnekkig overgewicht en vermoeidheid?

De westerse wereld ondergaat een explosie aan chronische aandoeningen zoals overgewicht, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, suikerziekte, … Statistisch gezien heb je als Belg 70% kans om bij de “ongelukkigen” te behoren. Levensstijl en voeding spelen hier een (tot nu toe) onderschatte rol in. Dit alles lees je in het boek ‘Definitief verlost, van chronische aandoeningen, hardnekkig overgewicht en vermoeidheid’.

Body-Flow-Temse-3-isOne-2

3-IsOne: het succes van deze aanpak is dat de focus gericht is het voeden van jouw lichaam, je brein en je hart, op genieten van het leven met je 5 zintuigen. Bij 3-IsOne staat jouw leven centraal. Het is een persoonlijk ontwikkelings-traject gebaseerd op 5 pijlers: bewegen, voelen, eten, ademen en rust.

Wil jij ook aan de slag en leren hoe jij je lichaam, brein en hart kan voeden met wat het nodig heeft?

 • Een professionele totaalaanpak waarbij je structuur, kennis en inzichten ontvangt.
 • Samen gaan we aan de slag. We optimaliseren zodat je wat je eet, ook verteert.
 • Samen met het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel geeft dit jou snel een nieuw energiek gevoel.

Vanaf dit moment weet je zelf welke voeding, aandacht en plezier jouw lichaam nodig heeft. Dit staat centraal in duurzaam herstel, stabiel gewicht en genezing.

3-IsOne begeleiding:

 • Een professionele totaal aanpak. Je wordt begeleid in drie stappen van telkens drie weken:
  1. Reinigingsfase
  2. Opbouwfase
  3. Levensplan
 • 3-isOne-analyse: vragenlijst invullen (wordt jou opgestuurd na het maken van een afspraak.)
 • Zes individuele consult
 • Eén 3-IsOne workshop: koken voor je bloedsuikerspiegel
 • Eén 3-IsOne workshop: voed brein & hart
 • Werkmap: Voed lichaam, brein & hart, met persoonlijke schema’s, recepten, opvolging, motivatie en structuur
 • De roman ‘Het Chocolademeisje’
 • Twee natuurlijke voedingssupplementen
 • Prijs: € 750

De betaling ervan kan opgesplitst worden in 3 delen van 250€

Opvolging

 • na het ‘3-IsOne’ traject: € 65/ uur
Body-Flow-Temse-3-isOne-3
Body-Flow-Temse-3-isOne-4

Tevreden klanten

Ik ben fibro. patient van 56 jaar.Ik ben nu in het 3 – is One project gestapt om iets te doen aan mijn klachten. Op dit moment ben ik 4 dagen bezig met de Reinigingsfase, ik kan wel zeggen dat de tweede dag een moeilijke was maar ik voel mij minder moe en heb weinig en meestal geen pijn het is een zalig gevoel. Ik had niet gedacht dat ik het zo vlug ging voelen. Ik raad het zeker aan voor het te doen. 😀
Ben echt blij dat ik bij Carine terecht gekomen ben!”

Karina 8/12/2018

Ik was eerst wat terughoudend of ik wel zou afvallen. Ik had al zo veel geprobeerd. Ondertussen ben ik volledig overtuigd dat dit de enige beste manier is. Vooral het 3isone traject is een aanrader. Veel tips en inzicht in het in balans brengen van lichaam, brein en hart.

Mijn naam is Nazima, 17/6/2019

Ik ben bij Body Flow terecht gekomen, omdat ik zoveel medische klachten had.
Zelf had ik al heel veel geprobeerd, dokters bezoeken, medicatie, verschillende therapieën. Ik stond daarom heel sceptisch tegenover het programma maar wou het toch een kans geven. In het begin was het een hele aanpassing. Mijn hele levensstijl werd overhoop gehaald. De eerste weken waren heel intens, Ik was enorm vermoeid. Daarna ging het beter. In mijn opbouwfase had ik plots een terugval wat me erg demotiveerde. Maar door de goede begeleiding en de motivatie tijdens de workshops van de andere mensen die in het traject zaten heb ik het uiteindelijk volgehouden. Ook had ik enorm veel spierpijn daarom heeft Carine mij aangeraden om eens zorgmassage te doen. Dit deed goed zowel mentaal als fysiek. Nu ik in mijn levensfase zit ben ik zo blij dat ik het gedaan heb. Dit had ik nooit verwacht!!! Mijn pijnklachten zijn weg en heb zoveel energie! Zelfs meer als in mijn jeugd. Dat voeding zo een inpakt op onze gezondheid had, had ik nooit gedacht. Zelfs mijn echtgenoot heeft nu gezien hoe ik terug ben opgebloeid en doet stiekem een beetje mee. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb en wil nooit meer terug. Dit wordt echt mijn  nieuwe levensstijl en raad het echt iedereen aan.
Dank u wel,