MASSAGE

dat is genieten, even tijd nemen voor jezelf,  zorgen voor jezelf, ontspannen, wegdromen, … een weldaad voor lichaam en geest.

Gun je zelf even tijd, en wees welkom bij Body Flow

U kan er genieten van een heerlijke professionele massage. Ik heb verschillende professionele opleidingen gevolgd en volg constante bijscholing.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik voor elke klant de meest passende massage aanbieden zodat u los komt van de dagelijkse stress en spanningen. Dit kan van een ontspannende massage zijn, waardoor je heel relaxerend naar huis gaat, tot een stevige spiergerichte massage.

Een massage werkt op verschillende manieren in op het lichaam

U kan zich volledig ontspannen zodat de stress verdwijnt. Het ontspant de spieren door middel van een betere doorbloeding.

Massage heeft ook een uitgesproken effect op de emotionele toestand van een persoon. Hoe meer spanning en stress een persoon ervaart, hoe sterker de pijn die men ervaart . Massage zorgt voor ontspanning en bijgevolg voor pijnvermindering.

Ook bevorderd het de nachtrust zodat u volledig uitgerust wakker wordt.

Wist je dit?

Aanraking en massages stimuleert het vrijkomen van endorfine, het lichaam eigen natuurlijke pijnstiller.

Denk aan je gezondheid laat je regelmatig masseren!

Vele verliezen hun gezondheid door hard te werken en geld te verdienen, en vervolgens om hun gezondheid te herstellen hun geld weer te verliezen.

Tevreden klanten

Tot rust komen tijdens een massage, zalig. Dit komt nu wat meer in mijn agenda, mijn lichaam dat iedere dag zoveel voor mij doet verwennen en laten verwennen!
Christel

De beste behandeling die ik al gehad heb je komt tot rust als je Carine gezien hebt top zeker om terug te doen.
Anja

Lieven
21 oktober 2020
Fantastische ervaring. Ik heb al heel wat lichaamswerk gedaan en lichaamsverzorging gekregen, maar gisteren was mijn voetreflex de ultieme ervaring! Hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer ! Lieven
Anjes
19 oktober 2020
Ingrid
13 oktober 2020
Is altijd even genieten

Een gezonde geest in een gezond lichaam gaan hand in hand. Massage helpt je om lichaam en geest terug in balans te brengen

Je kan kiezen voor een volledige lichaamsmassage of een deelmassage

  • Gelaats- en hoofdmassage
  • Gelaat- rug en schoudermassage
  • Rug en beenmassage
  • Voetmassage
  • Zorgmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Sportmassage

Deze massages kunnen ook in duo.

Zoals je kan zien voor elk wat wils. Blijf dus niet met stress, spanningen of pijn rondlopen maar maak snel een afspraak!