MASSAGE

dat is genieten, even tijd nemen voor jezelf,  zorgen voor jezelf, ontspannen, wegdromen, … een weldaad voor lichaam en geest.

Gun je zelf even tijd, en wees welkom bij Body Flow

U kan er genieten van een heerlijke professionele massage. Ik heb verschillende professionele opleidingen gevolgd en volg constante bijscholing.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik voor elke klant de meest passende massage aanbieden zodat u los komt van de dagelijkse stress en spanningen. Dit kan van een ontspannende massage zijn, waardoor je heel relaxerend naar huis gaat, tot een stevige spiergerichte massage.

🌿 Nieuw:
Ontdek onze twee prachtige toevoegingen aan ons massageaanbod! 🌿

Psygho voetmassage: Laat je meenemen op een reis van innerlijke rust en balans terwijl we de kracht van drukpunten benutten om spanning te verlichten en energie te herstellen. Stap in een wereld van sereniteit en harmonie met deze unieke ervaring voor lichaam en geest.

💫 Flowmassage: Geef jezelf over aan de stroom van ontspanning met onze Flowmassage. Deze vakkundig uitgevoerde massage combineert zachte en vloeiende bewegingen om de energie in je lichaam te laten circuleren en diepe ontspanning te bevorderen. Voel hoe stress en spanning worden weggespoeld terwijl je jezelf overgeeft aan dit kalmerende ritueel.

🌿 Ontdek de diepgaande voordelen van onze Psygo voetmassage! 🌿

De Psygo voetmassage is veel meer dan alleen een fysieke behandeling – het is een holistische benadering die gericht is op het herstellen van evenwicht in alle aspecten van je welzijn. Met aandacht voor de fysieke, emotionele, psychologische en energetische dimensies, biedt deze massage een veelzijdige aanpak voor verschillende uitdagingen.

Of je nu worstelt met eetstoornissen, verslaving, angstaanvallen, concentratieproblemen, fibromyalgie, burn-out, stress, slaapstoornissen of trauma, onze Psygo voetmassage kan een bron van verlichting zijn. Door het stimuleren van specifieke drukpunten op de voeten, helpen we de natuurlijke energiestroom in je lichaam te herstellen en blokkades op te heffen.

Trakteer jezelf op deze helende ervaring en laat jezelf weer in balans brengen op alle niveaus van je wezen. Boek vandaag nog jouw sessie en geef jezelf de zorg en ondersteuning die je verdient!

Een massage werkt op verschillende manieren in op het lichaam

U kan zich volledig ontspannen zodat de stress verdwijnt. Het ontspant de spieren door middel van een betere doorbloeding.

Massage heeft ook een uitgesproken effect op de emotionele toestand van een persoon. Hoe meer spanning en stress een persoon ervaart, hoe sterker de pijn die men ervaart . Massage zorgt voor ontspanning en bijgevolg voor pijnvermindering.

Ook bevorderd het de nachtrust zodat u volledig uitgerust wakker wordt.

Wist je dit?

Aanraking en massages stimuleert het vrijkomen van endorfine, het lichaam eigen natuurlijke pijnstiller.

Denk aan je gezondheid laat je regelmatig masseren!

Vele verliezen hun gezondheid door hard te werken en geld te verdienen, en vervolgens om hun gezondheid te herstellen hun geld weer te verliezen.

Tevreden klanten

Tot rust komen tijdens een massage, zalig. Dit komt nu wat meer in mijn agenda, mijn lichaam dat iedere dag zoveel voor mij doet verwennen en laten verwennen!
Christel

De beste behandeling die ik al gehad heb je komt tot rust als je Carine gezien hebt top zeker om terug te doen.
Anja

Lieven
21 oktober 2020
Fantastische ervaring. Ik heb al heel wat lichaamswerk gedaan en lichaamsverzorging gekregen, maar gisteren was mijn voetreflex de ultieme ervaring! Hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer ! Lieven
Ingrid
13 oktober 2020
Is altijd even genieten

Een gezonde geest in een gezond lichaam gaan hand in hand. Massage helpt je om lichaam en geest terug in balans te brengen

Je kan kiezen voor een volledige lichaamsmassage of een deelmassage

  • Gelaats- en hoofdmassage
  • Gelaat- rug en schoudermassage
  • Rug en beenmassage
  • Voetmassage
  • Voetmassage Psychozone
  • Zorgmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Flow massage (achterkantlichaam )

Deze massages kunnen ook in duo.

Zoals je kan zien voor elk wat wils. Blijf dus niet met stress, spanningen of pijn rondlopen maar maak snel een afspraak!