Heb jij het ook moeilijk met afslanken?
Leer hier hoe je  je resultaat kan behalen

Wordt jij de beter versie van jezelf?

Als je niet lekker in je vel voelt, stop dan met wat je aan het doen bent. Breng met de juiste voeding en energie jouw lichaam terug in balans.

Jouw keuze vandaag heeft invloed op jouw gezondheid morgen

Emotionele en fysieke gezondheid is een en- en – en verhaal. Voldoende bewegen, een goede nachtrust, gezonde voeding en mindset, je stress verminderen en een focusademhaling … zijn daar belangrijk bij. Je kan pas duurzaam verandering in je leven verwachten met een gezonde geest en lichaam.

Chronische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloedruk, hart en vaatziekten, depressie, botontkalking, overgewicht ….. komen steeds vaker voor en kunnen door een gezonde levensstijl voorkomen worden (preventief).

Heb jij (soms) last van Chronische klachten, vermoeidheid, gewichtsschommelingen of hormonale klachten? En wil je dit op een natuurlijke manier iets aan doen? Dan help ik je graag als ervaringsdeskundige met structuur en ondersteuning. Geen dieet maar wel met een wetenschappelijke onderbouwde begeleiding.

De oorzaak van de meeste klachten en aandoeningen is het gevolg van een verstoring in jouw lichaam. Tijdens ons intakegesprek breng ik in kaart wat er fout loopt in jouw lichaam. Je klachten zijn je wegwijzer naar dieperliggende problemen.

Ervaar jij één van volgende gezondheidsklachten :

 • Aanhoudende vermoeidheid
 • Buikpijn
 • Abnormale stoelgang
 • Opgeblazen gevoel
 • Moeite met gewicht te verliezen
 • Vaak negatieve gedachten
 • Slecht slapen ..
 • Zenuw- en gewrichtspijnen
 • Andere chronische klachten

Je bent reeds bij verschillende artsen langs geweest en hebt verschillende onderzoeken ondergaan, echter zonder resultaat .
De kans is groot dat je al verschillende diëten hebt geprobeerd , echter het gewenste resultaat blijft uit .

Ook kan je van bepaalde voedingsmiddelen niet afblijven, je hebt overgewicht en je lichaam doet pijn…

De kans is groot dat dit aan je voeding ligt .
Verkeerde voedingskeuzes kunnen immers grote gevolgen hebben , zowel geestelijk als lichamelijk.

Ook stress en sociale druk kunnen mee aan de basis liggen van jouw probleem .

Voor de preventie en behandeling van je klachten krijg je tips en adviezen over

 • Het verbeteren van je voeding- levensstijl
 • hoe je je lichaam terug in balans brengt
 • hoe je correct ademt
 • wat de functie van ontspanning is
 • welke beweging je kan helpen

Leer jezelf echt kennen

ESP test geeft je inzicht in je eigen lichaam, om zo je levensstijl zo goed mogelijk in beeld te brengen en te optimaliseren .  Met als doel je lichaam weer helemaal in balans te brengen. Naast voeding komen ook stress, ontspanning, beweging, ademhaling en slaap aan bod. Samen met jou maken we doelstellingen richting een gezondere leefstijl. We helpen jou met heel veel plezier en passie . We bieden een persoonlijke aanpak en bekijken alle domeinen  zodat je terug meer energie krijgt en een betere levenskwaliteit .

Er zijn  verschillende trajecten mogelijk

Traject 1

Dit traject bestaat uit:

 • ESP gezondheidstest
 •  lichaamsanalyse
 • bespreking van de resultaten

prijs:

99€

body flow temse afslanken

traject 2

Dit traject bestaat uit:

 • intake gesprek
 • ESP gezondheidstest
 • lichaamsanalyse
 • 5 consultaties
 • persoonlijke opvolging
 • map met advies op maat

Prijs

495€

Traject 3

Dit traject bestaat uit:

 • 1 op 1 begeleiding
 • intact gesprek
 • 5 consultaties
 • persoonlijke opvolging + lichaamsanalyse
 • 1 formo star behandeling
 • 10 personal trainingen
 • map met tips en tricks

Prijs:

995€

Opvolging

bestaat uit:

 • lichaamsanalyse
 • bijsturen van jouw nieuwe levensfase waar nodig is

Prijs

€ 59 uur

Tevreden klanten

Greet VernimmenGreet

Ik ben fibro. patient van 56 jaar.Ik ben nu in het traject gestapt om iets te doen aan mijn klachten. Op dit moment ben ik 4 dagen bezig met de Reinigingsfase, ik kan wel zeggen dat de tweede dag een moeilijke was maar ik voel mij minder moe en heb weinig en meestal geen pijn het is een zalig gevoel. Ik had niet gedacht dat ik het zo vlug ging voelen. Ik raad het zeker aan voor het te doen. 😀
Ben echt blij dat ik bij Carine terecht gekomen ben!

Karina 8/12/2018

Ik was eerst wat terughoudend of ik wel zou afvallen. Ik had al zo veel geprobeerd. Ondertussen ben ik volledig overtuigd dat dit de enige beste manier is. Het traject is een  echte aanrader. Veel tips en inzicht in het in balans brengen van lichaam, brein en hart.

Nazima 17/6/2019

Ik ben bij Body Flow terecht gekomen, omdat ik zoveel medische klachten had.
Zelf had ik al heel veel geprobeerd, dokters bezoeken, medicatie, verschillende therapieën. Ik stond daarom heel sceptisch tegenover het programma maar wou het toch een kans geven. In het begin was het een hele aanpassing. Mijn hele levensstijl werd overhoop gehaald. De eerste weken waren heel intens, Ik was enorm vermoeid. Daarna ging het beter. In mijn opbouwfase had ik plots een terugval wat me erg demotiveerde. Maar door de goede begeleiding en de motivatie tijdens de workshops van de andere mensen die in het traject zaten heb ik het uiteindelijk volgehouden. Ook had ik enorm veel spierpijn daarom heeft Carine mij aangeraden om eens zorgmassage te doen. Dit deed goed zowel mentaal als fysiek. Nu ik in mijn levensfase zit ben ik zo blij dat ik het gedaan heb. Dit had ik nooit verwacht!!! Mijn pijnklachten zijn weg en heb zoveel energie! Zelfs meer als in mijn jeugd. Dat voeding zo een inpakt op onze gezondheid had, had ik nooit gedacht. Zelfs mijn echtgenoot heeft nu gezien hoe ik terug ben opgebloeid en doet stiekem een beetje mee. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb en wil nooit meer terug. Dit wordt echt mijn  nieuwe levensstijl en raad het echt iedereen aan.
Dank u wel

Kartrijn 8/7/2019
Goedemorgen Carine
Morgen kom ik naar jou , na 8 weken, voor de laatste keer. Het is misschien raar om te zeggen maar mijn leven is veranderd na 2 mei.
Dat was de dag dat ik begon met mijn levenswijzen. Ik was radeloos geworden na heel veel problemen met gewrichten en hielspoor/ peesplaatontsteking.
Ik had al alles geprobeerd en naar jou komen was nog iets wat ik een kans wou geven. Gelukkig maar. Na een 10 tal dagen was ik al stukken beter.
De eerste 3 weken waren wat lastig om vol te houden ,zei je, maar zelfs deze vielen mee. Ik heb nog geen minuut honger gehad.
Ik ben tot nu toe 10 kg kwijt en als ik er nog ééntje kwijt speel, sta ik op mijn streefgewicht.
Mocht je mij dit gezegd hebben, begin mei, zou ik je zeker en vast niet hebben geloofd.
Ik ben er ook zeker van dat ik deze levensstijl ga volhouden. Gewoon omdat het zo logisch is. Een beetje bij nadenken en vooral plannen en alles loopt vanzelf.
Ik wil je hiervoor bedanken maar ook voor de steeds sympathieke en vriendelijke ontvangst.
Vele lieve groetjes,
Katrijn
Carine
9 december 2019
Jaren voelde ik mijn niet goed in mijn vel. Altijd was ik moe, futloos, opgeblazen gevoel en de kilo’s kwamen er zo bij

Ik nam iets voor te hoge bloeddruk, dagelijks pijnstillers voor de rugpijn en op den duur ook nog maagzuurremmers.

Ik ben verschillende keren bij de dokter geweest met mijn klachten, maar alles was ok

Het zou heel veel van de stress komen en ze raadde me zelf een psycholoog aan want praten help soms.

Soms had ik het gevoel dat het door mijn voeding kwam, maar wat at ik verkeerd?

dan maar op internet op zoek naar de juiste voeding en juiste dieet,

alles geprobeerd en niets werkte

Toen kwam ik via een kennis terecht bij Body-flow. Carine vertelde mij over het  traject.

Ik was snel  van overtuigd want slechter kon ik me toch niet gaan voelen

3 dagen later ging ik van start ,na een reinigingskuur van 3 weken voelde ik me beter en beter.

Nu 3 maanden later ben ik medicatie vrij en 10 kilo lichter

Ik kan terug in een spiegel kijken en heb energie voor twee

Bedankt Body-Flow, Carine Vermeiren je hebt mij de energie voor het leven terug gegeven

Carine De Backer aan Bodyflow

Zeer positieve ervaring !

Mijn gewicht was een probleem. In mijn jeugd was ik slank, hierin is verandering gekomen na mijn bevallingen (ook al was ik niet veel aangekomen tijdens de zwangerschap).

Ik heb een tijdje ge-“Montignac-“ed (zeer lang geleden) met zeer goed resultaat, maar dit systeem was op termijn moeilijk vol te houden en ik herviel in mijn oude patroon.

Ongeveer 7 jaar geleden ben ik naar een diëtiste gegaan, eveneens met goed resultaat. Toen ik na een tijdje merkte dat ik in emo-eten dreigde te hervallen, ging ik opnieuw naar haar toe. Ik kreeg echter niet de nodige ondersteuning met als gevolg dat de oude voedingspatronen weer terugkwamen. Het ontbrak daar – althans voor mij – ook aan voldoende achtergrondinformatie.

In de loop der jaren ontwikkelde ik een aantal voedselintoleranties (koemelk, gluten, tomaten enz.) en werd ik doorverwezen voor bioresonantie. Ik moest heel veel voedingsmiddelen laten, de zaken die ik mocht eten, waren zeer beperkt. Waarschijnlijk doordat ik een zeer beperkt aantal voedingsmiddelen mocht eten, begon ik voor steeds meer dingen intolerant te worden. Ik viel slechts 3 kilo af en mijn klachten verbeterden niet. Ik vond het ook moeilijk om nieuwe, vaak onbekende ingrediënten klaar te maken zonder dat ik hiervoor recepten kreeg.

Tijdens een workshop rond allergieën werden mijn voedselintoleranties opgelost, maar mijn gewicht bleef toenemen.

Ik heb dan een tijdlang proteïne shakes geprobeerd, maar ook hier bleef het gewichtsverlies zeer beperkt.

Door de menopauze nam mijn gewicht nog verder toe. Ik begon ook allerlei kleine kwaaltjes en ongemakken te ontwikkelen. Mijn vertering verliep niet optimaal en ik had de indruk dat ik bepaalde voedingsmiddelen (een aantal mineralen vb.) niet goed opnam.

Ik voelde dat ik begeleiding – een coach – nodig had om mijn voedingsgewoonten te veranderen en dat een detox dringend nodig was. Ik ging dus op zoek naar een meer “volledig” systeem, met iemand die me kon begeleiden om af te vallen, maar ook om te detoxen.

Ik begon te zoeken op Internet en kwam zo bij Carine Vermeiren van Body Flow  terecht.

Wat me vooral aansprak en nog steeds aanspreekt in het traject. Je start met een reinigingsfase (detox) en daarna krijg je de nodige handvaten om op te bouwen en de levensfase in te gaan. Het gaat niet enkel over voeding, maar ook over ademhalen, bewegen, nachtrust, de MIR, eventuele emotionele thema’s, enz.

De kookworkshops zijn een grote ondersteuning om over te schakelen naar een ander voedingspatroon en te ervaren dat je dan nog steeds lekker (misschien wel lekkerder) kan eten. Tijdens de workshops leer je ook anderen kennen en kan je ervaringen en tips uitwisselen.

Wat voor mij erg belangrijk was, is dat je voldoende achtergrondinformatie krijgt over vb. de bloedsuikerspiegel zodat je begrijpt hoe deze werkt en waarom dit belangrijk is voor je gezondheid (niet enkel voor je gewicht).

Als je het achteraf eens moeilijk hebt, kan je steeds een afspraak maken met je coach om rond vb. een emotioneel thema te werken. Je krijgt dus de nodige ondersteuning tijdens het traject, maar ook achteraf is dit steeds mogelijk.

Een aanrader dus !

Evelien Laureyse, Ferzo Design 08/04/2021

Meer energie… Iedereen is er naar op zoek. Een beetje terughoudend ging ik langs bij Carine. Benieuwd wat ze te vertellen had. Weeral de zoveelste coach en voedingsdeskundige die eens zou vertellen hoe het moest. We gingen met haar plan van aanpak aan de slag en voelden eigenlijk snel resultaat. Samen met de professionele begeleiding van Carine en haar duidelijke instructies werd het een leuke uitdaging en geen marteling om een nieuw eetpatroon aan te leren. Na meer dan een jaar houden we deze structuur goed aan met natuurlijk hier en daar wat “slippertjes”. Maar de energie is van een ander niveau, en dat allemaal dankzij Carine. Bedankt!

Christel

“Wat een heerlijke ervaring, sinds midden augustus ga ik bij Carine voor voedingsadvies en Formo Star, op mijn bijna 56 lentes kwamen er hier en daar wat kilootjes bij…bij mijn eerst bezoek was mijn BMI 29, ik schrok daar toch wel behoorlijk van…mijn gewicht was toen 79.7 daar schrok ik nog meer van, ik heb thuis geen weegschaal, dus met dat alles in het achterhoofd ben ik begonnen met een aangepast voedingsschema en de Formo Star….Nu zijn we 2 maanden verder en ben ongeveer 4.5 lichter, door die juiste voeding heb ik tonnen meer energie…mis eigenlijk niks van eten, combineer het wel met een dagelijkse intense wandeling van een half uurtje…het is super, had dit nooit gedacht…ben echt content…een echte aanrader, Bedankt Carine”

Belinda 29/04/2021
Beste Carine ,
Wat ben ik blij dat ik bij jou terechtgekomen ben .Ik was radeloos.
Nu ben ik herboren ,voel me veel beter
GEEN PIJN dus weg pijnstillers TOP.
Meer energie, het voelt dat ik mijn leven terug heb .
Ik ben SUPERBLIJ dat ik deze stap genomen heb nog geen seconde spijt van .
Lieve groet en een dikke dankjewel van de coaching! 👍💪
En succes voor eenieder die me volgt 🤞
Belinda