Beauty en verzorging

Beauty en verzorging, een woordje uitleg

UNIEK in België vanaf nu gelaatsverzorgingen die 100% biologisch en natuurlijk product voor de gezichtsverzorging. Het is ontworpen voor alle huidtypes gebaseerd op een natuurlijke en biologische basis van raw foods ingrediënten. De producten stoppen, voorkomen en behandelen verschillende huidcondities en brengen de natuurlijke balans en gezondheid terug op een gezonde en verantwoordelijke manier. De combinatie van een diep-wetenschappelijke fundering en een brede kennis van de therapeutische eigenschappen van planten in hun natuurlijke staat maakt een uniek product met geen gelijke. Abloom gebruikt gecertificeerde organische, biodynamische en ethisch verantwoorde ingrediënten in hun natuurlijke staat zonder chemische toevoegingen voor het beste resultaat. Wij maken geen gebruik van chemische ingrediënten of processen en hierdoor kunnen wij de beste en meest natuurlijke verzorging leveren voor uw huid. Onze producten zijn 100% biologisch en organic | Vegan | Unisex | Geen chemicaliën | Cruelty free | Geen GMO’s | Natuurlijk en biologisch

Tevreden klant

Tom
29/04/2021

Als ik de spanning en stress terug voel stijgen in hals en hoofd is het tijd om naar Carine te gaan. De gelaatsverzorgingen zijn niet alleen voedzaam voor het lichaam maar ook het oplossen van stress en het verwijderen van vermoeidheid. De massage neemt al zorgen weg en ik kom als herboren terug… bedankt Carine voor de goede zorgen!

Nancy Wittock, WEM bvba
28/01/2021

Al jaren was ik op zoek naar naar de juiste verzorgingsproducten voor mijn huid , telkens wat anders geprobeerd. Maar Vanaf ik de natuurlijke producten van Carine ken wil ik niks anders meer .Top producten! Ook voor haar al massages een aanrader. Ik denk dat ze op elke vraag over ons lichaam , voeding en dergelijke een antwoord weet. Ze staat staat altijd klaar met tips en trics Wil je op een gezonde manier oud worden dan 1 adres BODYFLOW!

  • Gelaatsreiniging (reiniging en gelaatsmassage)
  • Gelaatsverzorging (reiniging, epilatie van de wenkbrauwen, masker en gelaatsmassage)

bodyt flow temse