Detoxbody / Andullatie

Is ontwikkeld om het voor iedereen mogelijk te maken op een gezonde manier af te vallen en centimeters te verliezen in een tempo dat overeenstemt met de vooropgestelde doelstelling

Andulatie

Er zijn enorm veel toepassingen – Effectief van kop tot teen

Op basis van talloze invloeden beschikt de andullatietherapie over een breed gebruiksspectrum. Pijn, stress of slaaploosheid– de klachten van onze tijd zijn talrijk. Andullatie is een biofysische therapiemethode. Ze steunt op het feit dat alle vloeistoffen in het lichaam aan het trillen worden gebracht- een effectieve methode, die het lichaamseigen mechanismen voor zelfgenezing stimuleren en de stroming van het bloed en de lymfe activeren. Andullatietherapie met infrarood dieptewarmte genereert een prikkeling die een verwijdering van de bloedvaten tot gevolg heeft en daardoor tot een betere doorbloeding van het bijbehorende weefsel leid.

DetoXbody

WAT IS HET DETOXBODY PROGRAMMA?

DETOXBODY is een nieuwe, revolutionaire manier om op een duurzame, gemakkelijke, veilige en volledig pijnloze manier gewicht en centimeters te verliezen. Na de eerste behandeling verliest u al enkele centimeters buikomtrek. 

De DETOXBODY trajecten zijn speciaal ontwikkeld om het voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, mogelijk te maken op een gezonde manier af te vallen en centimeters te verliezen in een bepaalde tijdspanne.

HOE ZIET HET DETOXBODY PROGRAMMA ERUIT?

Lichaamsanalyse:

Eerst wordt de samenstelling van uw lichaam gemeten (vet- en vetvrije massa, watergehalte, etc.) met een professioneel meetapparaat. Aan de hand van de meting en het gewicht wordt het juiste DETOXBODY traject voor u gekozen. De resultaten van deze meting worden opgeslagen en vergeleken bij een volgende DETOXBODY sessie

Lipo-Laser & Andullatie:

Het ontgiften begint met de Lipo-Laser in combinatie met Andullatie. Andullatie zorgt voor een goede drainage, waardoor het overtollige water en afvalstoffen effectief kunnen worden afgevoerd door het lymfesysteem. De laserstralen van de Lipo-Laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in glycerol, vrije vetzuren en water die via de celwand door de poriën naar buiten komen. Deze behandeling is veilig en volledig pijnloos.

Lipo-Laser behandeling

De laserstralen van de Lipo-Laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in glycerol, vrije vetzuren en water die via de celwand door de poriën naar buiten komen. Deze behandeling is veilig en volledig pijnloos.

De werking van de Lipo-Laser op de vetcellen

In combinatie met de juiste voedingsplannen  resetplus en een gezonde levensstijl zorgt DETOXBODY voor ongeëvenaarde en snelle resultaten. Ervaar het zelf en vraag uw gratis proefbehandeling aan bij één van de deelnemende DETOXBODY centers.

DETOXBODY trajecten

De DETOXBODY trajecten zijn speciaal ontwikkeld om het voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, mogelijk te maken op een gezonde manier af te vallen en centimeters te verliezen in een bepaalde tijdspanne.

Geef uw gewicht in en ontdek welk traject voor u het beste past.

Ervaar nu zelf vrijblijvend hoe u veilig, snel en gemakkelijk centimeters en kilo’s kan verminderen