ESP Gezondheidstest

ESP Gezondheidstest, een woordje uitleg

Heb je lichamelijke klachten en je weet de oorzaak hiervan niet? Of wil je weten hoe gezond je echt bent, en wenst optimaal aan jouw gezondheid te werken? Je wil zeker zijn dat jouw lichaam sterk genoeg is om te herstellen in geval van ziekte of juist preventief sterk genoeg zijn om ziektes te voorkomen? Dan is de ESP gezondheidstest iets voor jou!

Voordelen van de ESP gezondheidstest

  • Je ontdekt de oorzaak van je klachten
  • Je ontdekt hoe jouw lichaam functioneert
  • Je ontdekt welke voeding goed of slecht voor jou is
  • Je ontdekt hoe gezond je bent
  • Je ontvangt direct de nodige inzichten, geen wachttijden
  • Je weet exact welke therapie of behandeling voor jou nodig is
body flow temse aarde water lucht metaal

Wat is een ESP – gezondheidstest

Deze unieke gezondheidstest toont aan waar je lichaam het moeilijk heeft en vertelt jou hoe je jouw lichaam een handje kan helpen om weer helemaal in balans te zijn. Met dat inzicht kan je aan de slag om jouw lichaam beter te wapenen. Je krijgt een overzichtelijk therapievoorstel op maat: voeding, complementaire therapie en/of supplementen. Je weet meteen hoe je jouw lichaam er weer bovenop helpt en je kan hier ook meteen mee aan de slag. De test kan bovendien toegepast worden in elk stadium van een ziekteproces ter bevordering van herstel. De ESP gezondheidstest is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid en vitaliteit wil verbeteren. Je kan de test zowel ter herstel van ziekten of klachten laten doen, als preventief. De test is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Verloop van een ESP test

Onze therapeut bespreek kort met jou wat jouw klachten zijn en waarvoor jij de test precies wil gebruiken: preventief of herstellend? Tijdens de test worden jouw handen aangesloten op een computer. Onze organen sturen bepaalde signalen door ons lichaam welke we met behulp van de computer kunnen “lezen” en zo jouw hele lichaam kunnen meten. Binnen 10 minuten krijg je de correct geïnterpreteerde signalen door via een behandelplan. Dit behandelplan bevat de gevonden problemen in jouw lichaam en geeft aan met welke therapie, voeding of supplement we deze problemen kunnen verhelpen. Samen met de therapeut bespreek je ten slotte de eventuele verdere opvolging en hoe je thuis direct zelf aan de slag kan gaan.