Zorgmassage

dat is genieten, even tijd nemen voor jezelf,  zorgen voor jezelf, ontspannen, wegdromen, … een weldaad voor lichaam en geest.

Zorgmassage

speciaal voor mensen met kanker, fibromyalgie,
sclerodermie, cvs, …

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Sinds enige tijd heb ik me gespecialiseerd in massage voor kankerpatiënten en andere zorgbehoevenden.

Als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent staat je hele wereld op zijn kop. Spanning en ongerustheid veroorzaken stress die niet bevorderlijk is voor het herstel.

Wij zijn er om net deze periode even aangenaam te maken voor jullie. Zowel lichamelijk als geestelijk hebben de diagnoses, ziektes en bijhorende behandelingen een heuse impact op onze levenskwaliteit. Massage kan op zulke momenten de zorgen en pijn verzachten. Ze biedt geen genezing, maar ondersteunt via deze ontspanning, het immuunsysteem en je gedachten. Dit alles draagt bij tot een verbetering van de kwaliteit van het leven en dit naast de nodige medische zorgen.

Wat is het?

Deze zachte massage kan je een diepe ontspanning geven met lichte aanrakingen waar lichaam en geest op dit moment nood aan hebben.
Deze massage is een ideale manier om positieve aandacht te geven aan je lichaam in een moeilijke tijd. Zo kan je vertrouwen en eigenwaarde weer groeien.
De zachte aanrakingen helpen je om jouw lichaam te aanvaarden en het contact en vertrouwen in je lichaam te herstellen. Je kan ervaren dat je lichaam nog steeds prettig kan aanvoelen ondanks de pijn.

Dit is iets waar jullie baat bij kunnen hebben bij het verwerkings – en genezingsproces. Deze unieke zorgmassage  is een echte relaxerende  massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan jouw ‘welbevinden’. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand. Meerdere internationale wetenschappelijke onderzoeken, bevestigen dat een massage klachten zoals vermoeidheid, depressies, misselijkheid en pijn kunnen verminderen.

Een zorgmassage geeft geen genezing, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven

Deze specifieke vorm van massage werkt ook helend voor mensen met vb: fibromyalgie of cvs. Eveneens senioren, hoogbejaarden, dementerenden of mensen met een andere beperking kunnen genieten van deze therapeutische behandeling.

Wees welkom, wij zijn er voor U.

.

Vandaag ben ik  de 1ste keer gegaan voor een zorgmassage, maar wat een zalige ervaring. Sukkel al jaren met zware fibro en dit was echt een aangename ervaring. Eentje die deugd deed, zonder veel pijn. Kijk uit naar de volgende afspraak.
Tine