Zorgmassage

Massage bij kanker

Personen met kanker gaan door een heel moeilijke, emotionele periode en worden op heel wat moeilijke vlakken uitgedaagd en uit balans gebracht.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Wij gaan er om net deze periode even aangenaam te maken voor jullie. Zowel lichamelijk als geestelijk hebben de diagnoses, ziektes en bijhorende behandelingen een heuse impact op onze levenskwaliteit. Massage kan op zulke momenten de zorgen en pijn verzachten. Ze biedt geen genezing, maar ondersteunt via deze ontspanning, het immuunsysteem en je gedachten. Dit alles draagt bij tot een verbetering van de kwaliteit van het leven en dit naast de nodige medische zorgen.

Wat is het?

Het gaat om een zeer zachte vorm van massage, toegepast door professionele masseurs. Dit is iets waar jullie baat bij kunnen hebben bij het verwerkings – en genezingsproces. Meerdere internationale wetenschappelijke onderzoeken, bevestigen dat een massage klachten zoals vermoeidheid, depressies, misselijkheid en pijn kunnen verminderen.

Deze specifieke vorm van massage werkt ook helend voor mensen met vb: fibromyalgie of cvs. Eveneens senioren, hoogbejaarden, dementerenden of mensen met een andere beperking kunnen genieten van deze therapeutische behandeling.

Wees welkom, wij zijn er voor U.

Vandaag ben ik  de 1ste keer gegaan voor een zorgmassage, maar wat een zalige ervaring. Sukkel al jaren met zware fibro en dit was echt een aangename ervaring. Eentje die deugd deed, zonder veel pijn. Kijk uit naar de volgende afspraak.
Tine
body flow temse zorgmassage kleine foto