Kookworkshop:
koken met minder suiker voor een stabiele bloedsuikerspieg

Door de juiste combinaties te maken tijdens het koken breng je je bloedsuikerspiegel terug in balans

Ben jij het ook als je avonds thuis komt van je werk? Heb je geen zin om uren in de keuken door te brengen? Maar toch wil je gezond maaltijd bereiden…makkelijk en  het eenvoudig.

Samen je met jou stellen we een stappenplan samen waarmee direct aan de slag kan:

  • we leren je hoe je en planning  maakt
  •  dit volgens de juist Combinaties
  • Plannen volgens jouw weekschema

We leren jou hoe jij een heerlijke maaltijd kan samenstellen met de ingrediënten die in jouw koelkast of kast liggen, en dit volgens de juiste combinaties. Zo dat je een lekkere maaltijd op tafel kan toveren  voor jou en je gezin.

Tijdens deze praktische workshop neem ik je mee op ontdekkingsreis zodat je heel wat nieuwe smaken kan proeven en ruiken. Je krijgt ook heel wat praktische tips en recepten mee die je onmiddellijk kan toepassen. Dit geeft je heel wat voordelen voor jou heeft:

  • minder stress in de keuken
  • meer energie
  • tijd & geld besparen
  • meer inspiratie

Praktisch:

Datum: maandag 12 oktober en donderdag 3 dec  van 18 u tot 21 u
Locatie: Branderslaan 18 9140 Temse
Prijs: 69 € inclusief recepten en hapjes, voorschot bij inschrijving: € 25 op rekening nr Be 69 3770 3436 1578 (voor mensen die het traject volgen zit dit in het traject)
Iedere inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot op de rekening met vermelding van jouw naam, workshopnaam , de datum waarvoor je inschrijft. Wanneer je na inschrijving de datum van deelname aan een workshop wenst te wijzigen kan dot tot 10 dagen voor aanvang van de workshop. Bij latere verwittiging vervalt het voorschot van 25€.

Kookworkshop voor een stabielere bloedsuikerspiegel

Bestaat er een leven zonder emo- en stress-eten?

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein.

Wat leer je:

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen je gedachten, je gevoelens en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein. Gevoelens geven je kracht, emoties leiden tot stress en activeren vanuit iedere lichaamscel signalen. Aan de hand van eenvoudige inzichten en oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt. Zo verlos jij jezelf definitief van hardnekkig overgewicht, chronische aandoeningen en vermoeidheid. Jij krijgt hierdoor vanzelf tijd voor het realiseren van je dromen en de prioriteiten in je leven.

                             Tevreden klanten

Ann Faith  raadt Bodyflow aan.
Vandaag samenkomst van mensen die het traject volgen, weer veel bijgeleerd! Ik raad het iedereen aan, je leert gezonder eten maar ook gezonder leven, je maakt je lichaam terug veel energieker, je wordt goed gezind, staat positiever in het leven, alleen maar voordelen dus!

Praktisch:

Datum: 22 oktober van 19 u tot 21u
Locatie: Branderslaan 18 9140 Temse
Prijs: € 49  Voorschot bij inschrijving 25 € op rekening nr Be69 3770 3436 1578 (voor mensen die het traject volgen zit de workshop in het traject)